Izvajalci pravosodnega usposabljanja

Nacionalne strukture za izobraževanje so glavni ponudniki evropskega izobraževanja v pravosodju za delavce na tem področju. Šole, ki izvajajo začetno in nadaljnje izobraževanje, obstajajo v 17 državah članicah. V preostalih izobraževanje organizirajo ministrstvo za pravosodje, sodni svet ali sodne službe.

Tukaj so na voljo informacije o strukturah, odgovornih za izobraževanje v pravosodju v državah članicah EU, ki so jih predložile zadevne strukture:

Za podrobnejše informacije o začetnih izobraževanjih v državah članicah glej spletišče projekta „Menu for Justice“ tukaj (informacije o začetnem izobraževanju so na voljo s klikom na „access to country data set“).

Zadnja posodobitev: 20/09/2018

Stran vzdržuje Evropska komisija. Informacije na teh straneh ne izražajo nujno uradnega stališča Evropske komisije. Komisija ne sprejema nobene odgovornosti v zvezi z informacijami in podatki, vsebovanimi ali navedenimi v tem dokumentu. Pravila glede avtorskih pravic spletnih strani EU so navedena v pravnem obvestilu.
Komisija glede na prihajajoči izstop Združenega kraljestva iz Evropske unije posodablja nekatere vsebine na tem spletišču. Če spletna stran vključuje vsebino, ki še ne odraža izstopa Združenega kraljestva, je nenamerna in jo bomo ustrezno odpravili.